A családunknak vettem az új sport babakocsit

A család egy érdekes dolog. Mikor válik családdá egy csoport? Szerintem kell hozzá a házasság. Vagy legalábbis egy bejegyzett élettársi kapcsolat. Vagy két ember, akik szeretik egymást és együtt élnek. Azonkívül igazán egy gyerek teszi családdá a családot. Szerintem csak akkor lehet igazán boldog az ember, ha van családja. Ezt persze sokan cáfolják, én viszont még mindig így gondolom, mivel ezt láttam a környezetemben.

A gyereknek pedig fontos egy megfelelő kiságy, és egy új babakocsi. A legjobb a sport babakocsi. Mert egyszerű, könnyen kezelhető és modern. A babakocsik.hu oldalról vettük a miénket, egy Mutsy Nexot, ami elég jó ár-érték aránnyal rendelkezik, és nagyon jó anyaga van, és szép színváltozatokba árulják.

A színét a feleségem választotta, a típust én. Nem is kellett sokat várni, a babakocsi pár nap után megérkezett és megfelelt a leírásban mondottaknak. Tényleg stílusos kiegészítő, és a feleségem is örült, mert színben pont passzolt a ruháihoz. Mondjuk nem tudom, hogy ez miért fontos, dehát ki érti a nőket…

A lényeg az, hogy a babakocsi a kicsi születése után is nagyon jól funkcionált, és jól bírja a gyűrődést a mai napig. A megszületés után a babakocsi minden napos használati tárggyá minősült, mivel a feleségem nem egy otthon ülő típus, szeret sokat sétálni, és a legjobb mikor együtt intézünk egy bevásárlást, vagy ilyenek.

Az apró örömök teszik az ember életét igazán különlegessé…