Eljött az idő, hogy végre biztosítást váltsunk

Vannak pillanatok, amikor egy családnak messze bonyolultabb dolgokat kell megbeszélnie, mint a jövő évi közös nyaralás megszervezése. Ezúttal épp egy ilyen beszélgetésre került sor köztünk a párommal, eljött ugyanis az ideje annak, hogy lakásbiztosítást váltsunk. Hamarosan érkezik az új gyerek a családba, és amire nem számítottunk, hogy ez a lakásbiztosítási díjunkra is hatással van. És ha már úgyis módosítani kell a szerződést, akkor már inkább biztosítót is váltunk.

Hogy miért? Mert egy barátom már nagyon régóta ajánlja nekem a Pannon-Safe lakásbiztosítás kalkulátorát, és úgy döntöttem, ha már úgyis közeledik a biztosítási szerződés évfordulója, ideje egy olyan biztosítót választani, akit mások is ajánlanak nekem.

Aminek a legjobban örültem, hogy ebben az esetben nem nekem kell majd utánajárnom mindennek. A lakásbiztosítás kalkulátor használatával gyakorlatilag el is tudom indítani a teljes szolgáltató váltási eljárást, aminek köszönhetően sokkal kevesebb stressz fog érni, mint amennyire eredetileg számítottam. Semmit nem gyűlölök ugyanis jobban, mint az ügyintézést, főleg akkor, ha olyan komoly ügyekről van szó, mint amilyen a lakásbiztosítás is. Nem értek hozzá, rettegek, hogy elhibázok valamit, ami miatt az egész családomat pénzügyi problémák érik… Jobb szeretem ezt inkább szakértőkre bízni, és a Pannon-Safe Kft. oldala határozottan bizalomgerjesztő volt ebben a tekintetben.

Természetesen mindezt otthon is megbeszéltem, de a párom is pontosan azon a véleményen van, mint én, úgyhogy a lakásbiztosítás nem fog már sok fejtörést okozni kettőnknek.